Alkalmi torták

 

torta illusztráció

ALKALMI TORTA GALÉRIA >>>


Esküvői torta, születésnapi
torta, alkalmi torta - egyszintes vagy emeletes, állványos vagy tömör, marcipános vagy bevonatos, vajkrémes vagy tejszínes, gyümölcsös vagy krémes, natúr vagy díszített, formatorta vagy esetleg Barbie, fényképes, gyertyás, tűzijátékos... Még hosszan lehetne sorolni a lehetőségeket. Megijedni azonban nem kell: felkészült személyzetünk és fényképes kínálatunk segítenek a választásban.

 

Egyedi igények?

Menni fog. Ízben és kivitelben egyaránt rugalmasak vagyunk és igazodunk a megrendelő kéréseihez.
Hozott fénykép vagy tárgy alapján fényképes vagy akár 3D formatortát is elkészítünk. 

 

Esküvők és rendezvények

teljes torta és sütemény ellátását vállaljuk kiszállítással is. Jöjjön el cukrászdánkba, kóstolgasson, kérdezgessen, mérlegeljen. Bennünk nem fog csalódni - ezt több száz elégedett ügyfelünk tanúsíthatja.


Tudnivalók és árak

Egyedi esküvői és alkalmi tortáknál mindenre nyitottak vagyunk, de csak a szakmai lehetőségek határain belül. Így érdemes mindig egyeztetni velünk rendelés előtt. (Például a marcipán bevonatú és formatortákat nem tudjuk tejszínes krémekkel készíteni, mert azok nem bírják el a bevonat súlyát).

 

Esküvői torták esetében az egyszerű kalkulálhatóság miatt egyféle szelet árat használunk, bármilyen ízben és bevonattal is készül. Erre jön rá a díszítés és a ráhelyezett díszek ára. Szintén érdemes tanácsot kérni, hogy az elképzelt emeletes torta szintjei egymásra épülhetnek-e vagy szükség van állványra. Az állványok használata díjtalan, de a kölcsönzéskor kauciót kérünk, amit az ép visszaszolgáltatásnál visszaadunk.  

 

Formatortákat vajkrémes ízekben lehet kérni, mint például csokoládé, dobos, Eszterházy, puncs, különféle vajkrémes gyümölcsös ízek. Minimális szelet szám 16.

 

Dísztorták, alkalmi torták szögletes vagy kerek formában is kérhetők, a szelet szám bármennyi lehet. Egy szelet ára általában fix, de ha drágább süteményből készül, akkor a sütemény szelet árát szorozzuk a rendelt szelet számmal.

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!